Τo ελληνικό Blog για το Bodybuilding και το Fitness είναι εδώ! Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να χτίσετε ένα δυνατό και υγιές σώμα, άρθρα σωστής διατροφής και προπόνησης!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κάντε κοιλιακούς όπως ποτέ δεν είχατε κάνει!!!



Θέλετε κοιλιακούς οπως ενός fitness model?
Μπείτε στο γυμναστήριο με Greg Plitt να φτιάξετε τον δικό σας 6pack .

MET-Rx Athlete: Greg Plitt
Τόπος Γέννησης: Baltimore, MD
Γεννήθηκε: 3 Νοεμβρίου
Κατοικία: Los Angeles, CA
Ύψος: 185.4 cm
Βάρος: 88 kg
Website: www.GregPlitt.com


Σχετικά με Greg:
Greg Plitt έχει εμφανιστεί σε πάνω από 100 εξώφυλλα περιοδικών fitness και σε 25 ρομαντικά μυθιστορήματα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και είναι αναμφισβήτητα το νουμερο 1 αρσενικό πρότυπο fitness model της Αμερικής.

Greg κέρδισε το βραβείο του 2009 Physique Star για  "Best Male Physique στην τηλεόραση."

Greg έχει κάνει διαφημιστικά σποτ για το Old Spice, Dodge Ram Φορτηγά, ESPN, Under Armour, MET-Rx, PETA και αμέτρητα infomercials.







Η προπόνηση κοιλιακών του Greg Plitt.

Δουλεύει του κοιλιακούσ του στο τέλος της κάθε προπόνηση για 10-15 λεπτά συναιχόμενα.Συνήθως κανει 3 με 5 ασκήσεις, καθ΄μια από αυτές απευθύνωνται σε ένα διαφορετικό μέρος του κοιλιακού πυρήνα.

Κάθε κύκλος αποτελείται από ένα σετ των 30-40 επαναλήψεων (ή στην αποτυχία για μια συγκεκριμένη άσκηση) πριν από τη μετάβαση στην επόμενη άσκηση, χωρίς ανάπαυση για ολόκληρο τον κύκλο. Στην ουσία, κάνετε 4-5 σετ ανά άσκηση σε αποτυχία (ή 30 με 40 επαναλήψεις, ανάλογα με την άσκηση).


1. Gravity Boots 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να κρεμιεστε ανάποδα είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη ευθυγραμμισμένη, δεδομένου ότι το βάρος έχει αφαιρεθεί από τη βαρύτητα! Εάν έχετε πρόσβαση σε μπότες βαρύτητα, δοκιμάστε αυτη την ασκηση.


Ενα μεγαλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να πάτε τα πράγματα σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, κρατώντας τα βάρη κατά τη διάρκεια της άσκησης για την περαιτέρω ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της.

κάνουμε 4 με 5 σετ - οσες επαναλείψεις μπορουμε!

2. Low Cable Sit-Up 

 

Ξαπλώστε  στο πάτωμα με τα πόδια σας προς μία  χαμηλών τροχαλία καλώδιο, βάλτε ένα λουράκι στον αστράγαλο σας.  Βεβαιωθείτε ότι η προσαρμογή είναι άνετη και ασφαλής! Τώρα, σηκώστε τα πόδια σας με λυγίσμενα τα γόνατα σας  σε γωνία 90 μοιρών, κρατώντας τα χέρια σας επίπεδη στο πάτωμα δίπλα στα πλευρά σας για ισορροπία.σηκώστε τα γόνατά σας προς το στήθος σας. Κρατήστε αυτή τη θέση , και στη συνέχεια σιγά-σιγά να επιστρέψετε στην αρχή.


κάνουμε 4 με 5 σετ - απο 30-40 επαναλείψεις!

3. Hanging Twists

Πιαστείτε πάνω σε ένα μονόζυγο. Μόλις τοποθετηθεί σωστά, Ανυψώστε αργά τα γόνατά σας προς τα πάνω . Κάνοντας αυτό, ταυτόχρονα στρίψτε στα  δεξιά ή αριστερά, ανάλογα με την πλευρά που θέλετε να εργαστείτε. Μετα επιστρέψετε στην αρχική θέση. Και πάλι, να είστε βέβαιος να προχωρήσουμε με προσοχή.


κάνουμε 4 με 5 σετ - απο 30-40 επαναλείψεις!

4. Rope Crunch

Γονατίστε κάτω από μια υψηλή τροχαλία. Πιάστε την τροχαλία με τα δύο χέρια. Τοποθετήστε τους καρπούς διπλα από το κεφάλι. Με τους γοφούς σας και σφίγγοντας την μέση σας με τέτοιο τρόπο ώστε οι αγκώνες σας να φτάσουν περίπου στο ύψος των τετρακέφαλων σας. Επιστροφή και επανάληψη.
Σημειώστε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης εμφανίζεται στη μέση, όχι στα ισχία. Προσπαθήστε να κρατήσετε το λαιμό σας σε μια ουδέτερη θέση με το χώρο μεταξύ του πηγούνι και το στέρνο.

 κάνουμε 4 με 5 σετ - απο 15-20 επαναλείψεις !

5. Hanging Knee Tucks

Πιαστείτε πάνω σε ένα μονόζυγο,οπως στην φωτογραφία
Σηκώστε τα γόνατά σας  ψηλά  όσο μπορείτε προς το στήθος σας και, στη συνέχεια,κατεβάστε τα γόνατά σας πίσω στην αρχική θέση.

  κάνουμε 4 με 5 σετ - 30 επαναλείψεις !

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου